Logo
Offerte aanvragen

Het comfort van de bewoners en de goede werking van uw mechanische ventilatie met wtw staan centraal

Voor mechanische ventilatie met wtw bent u bij Dierickx Ventilatie steeds aan het juiste adres. Zeker wanneer u het ventilatie- of verluchtingsysteem type D zelf wenst te installeren. In een handig en gepersonaliseerd pakket biedt Dierickx Ventilatie de ondersteuning op maat voor uw project. Wilt u uw mechanische ventilatie met wtw zelf installeren? Met een doe-het-zelf-pakket bespaart u aardig wat geld en kan u toch rekenen op een gespecialiseerd vakman.

Sinds ik klant ben bij Dierickx heb ik al verschillende vrienden naar hen doorverwezen. Dat doe je alleen als je echt tevreden bent. Na een tijdje voel je pas wat de meerwaarde is van mechanische ventilatie. Het is aanwezig, het doet wat het moet doen, maar zonder dat je het merkt.

De Poorter - Olen - klant sinds 2007

Samen zoeken we naar het optimale mechanisch ventilatiesysteem

Samen zoeken we naar het optimale mechanisch ventilatiesysteem

Ik ben fan van het eerste uur. Zelf werk ik in de bouwsector en weet ik waarop men moet letten. Bij Dierickx weten ze dat ook. De begeleiding was top, als ook de gedetailleerde legplannen en uitleg met kennis van zake op de werf. Dankzij het vakmanschap van Dierickx ventilatie wordt het leggen van mechanische ventilatie kinderspel.

Roelens - Hamme - Klant sinds 2007

Een uniek service concept

Uw mechanisch ventilatiesysteem in een gepersonaliseerd en gedetailleerd bouwpakket

Aan de hand van een eerste gesprek, vertaalt Dierickx Ventilatie de wettelijke normen naar uw concrete situatie. Op basis van de resultaten selecteren we het gepaste stofzuig- of ventilatiesysteem. Gezien Dierickx Ventilatie als verdeler niet merkgebonden moet werken, behouden we de flexibiliteit om het materiaal te leveren dat bij uw project past. Daarom kunnen we u voor elke situatie de geschikte mechanische ventilatie met wtw aanbieden.

Ons project was niet alledaags. We hebben meerdere offertes aangevraagd bij verschillende firma’s, maar hebben uiteindelijk gekozen voor Dierickx. Zij dachten met ons mee, hadden oog voor ons budget. Dierickx is er in geslaagd een voorstel uit te werken dat perfect past bij onze moderne bouwstijl.

Baert - Lokeren - Klant sinds 2013

Mechanische ventilatie - Uw leidingstraject op maat

een duidelijke uitleg + advies inclusief een gedetailleerde dvd met stappenplan

Onze zelfbouwer wordt niet aan zijn lot overgelaten. Eén van onze troeven is het unieke serviceconcept. Naast de levering van hoogwaardige en intelligente onderdelen, kan u rekenen op advies, uitleg en assistentie van vakmensen met ervaring. Reken op het vakmanschap van Dierickx Ventilatie. Dankzij ons deskundig advies wordt het leggen van mechanische ventilatie met wtw kinderspel.

Ik neem steeds het zekere voor het onzekere.
Alvorens we van start gingen met de metselwerken, ben ik met mijn plannen bij Dierickx geweest.
Op die manier kon ik alle technieken in de ruwbouwfase op elkaar afstemmen.

DE BEN - BEVEREN - KLANT SINDS 2012

Beschikbaarheid van een vakman tijdens het ganse bouwproject voor bijkomend advies

Persoonlijke levering van het zelfbouwpakket op de werf

Offerte Aanvraag

Offerte op maat

  • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx.
  • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx.